Uusi monipuolinen Rider-leikkuri

Uusi Husqvarna Rider 115B on omakotiasujan ja mökkiläisen käyttöön soveltuva ammattitason ajoleikkuri. Vakaassa ja tehokkaassa koneessa on uusi bioleikkuulaite. 

Tänä keväänä Rider-valikoima vahvistuu uudella ja monipuolisella Rider 115B -mallilla. Uudessa mallissa on kaksi tärkeää parannusta: isommat pyörät, jotka tekevät ajamisesta vakaata, ja tehokas 95 cm leveä leikkuulaite.

Eteen asennettu leikkuulaite helpottaa koneen hallintaa ja mahdollistaa reuna-alueiden, pensai- den alustojen ja muiden hankalien paikkojen siistin leikkaamisen. Takarunko-ohjauksessa pyörät kääntyvät leikkurin alla, minkä ansiosta kääntösäde on minimaalinen. Tehokas taka-vetojärjestelmä takaa erinomaisen pidon myös rinnemaastossa ja epätasaisilla alueilla.

Rider 115B:n leikkuulaite on varustettu silppua- valla BioClip®-tekniikalla. Ruoho leikataan pieneksi silpuksi, joka maatuu nopeasti nurmikon luontaiseksi ravinteeksi. Jos leikkuujätteen haluaa haravoida, BioClip®-toiminnon voi väliaikaisesti kytkeä pois päältä.

Riderista on moneen muuhunkin kuin ruohon leikkaamiseen. Lumilevyn, peräkärryn, samma-lenrepijän ja levittimen kaltaisten lisälaitteiden avulla Rider auttaa pitämään pihan kunnossa ympäri vuoden.

Hinta: 3 495 euroa.

Husqvarna Rider 115B