Puutarhalle lattia -teeman uutuutena markkinoille Kehäkivi-pihalaatta

Kekkilä täydentää tyylikkäiden Koti & Piha -tuotteiden sarjaa tuomalla markkinoille valkoisen Jalallisen viljelylaatikon, yksiovisen Vihervitriinin sekä Kehäkivi-pihalaatat. Kaikki tuotteet täydentävät aiemmin luotuja kokonaisuuksia ja lisäävät puutarhan ystävien valinnanvaraa piha- ja parvekeunelmien toteuttamisessa.

Viljelylaatikko

Valkoinen Jalallinen viljelylaatikko on tyylikäs ja ergonominen ratkaisu hyötykasvien ja kukkien kasvattamiseen parvekkeella tai terassilla. Se toimii myös parvekkeen tai terassin tilanjakajana ja näkösuojana. Mukana tulevalla metallisella köynnöstuella helpotat köynnösmäisten kasvien kasvua. Laatikko on valkoiseksi maalattua mäntyä ja jalat sinkittyä terästä. Valikoimassa on ennestään myös puunvärinen ja mustajalkainen Jalallinen viljelylaatikko.

Vihervitriini

Vihervitriinin pikkusisar, yksiovinen Vihervitriini sopii erityisesti pienelle parvekkeelle tai terassille. Vitriini suojelee kasveja kaupungin pienhiukkasilta ja tuulelta. Sinkitetystä teräksestä valmistetut ritilähyllyt antavat ilman kiertää vitriinin sisällä. Hyllyjen paikkaa voit vaihtaa kasvien kulloisenkin kasvuvauhdin mukaan. Tuuletusikkunan automaattiavaajan ansiosta vitriinin lämpötila ei nouse liian korkeaksi.

Kehäkivi

Kehäkivi laajentaa Askelpolku-laattojen ja Rajauskiven aloittamaa puutarhalle lattia -teemaa. Siinä missä Askelpolku soveltuu polkujen ja oleskelualueiden rakentamiseen, Rajauskivi rajaamiseen ja reunustamiseen, näyttävännäköisellä Kehäkivellä luot pihalle helposti kauniita ympyränmuotoisia oleskelualueita. Sen avulla voit rakentaa myös vesialtaan, yrttitarhan tai reunustaa pienen pihan nurmikon. Tummanharmaa Kehäkivi on valmistettu läpivärjätystä betonista.­

Tuotteiden suositusvähittäishinnat:

  • valkoinen Jalallinen viljelylaatikko 159 euroa
  • yksiovinen Vihervitriini 299 euroa
  • Kehäkivi-laatat (kolme kokoa) 6,98–21,90 euroa.

Kekkilä Viljelylaatikko

Kekkilä Vihervitriini

Kekkilä Kehäkivi