Pihapäivät – uusi, palveleva tapahtuma Pirkanmaalla

Hämeenkyrössä Pinsiön Taimistolla 7.-10.5. 2009 ensikertaa järjestettävät Pihapäivät on uudenlainen puutarha-alan tapahtuma Pirkanmaalla. Pihapäivillä on esillä laaja kokoonpano pihan ja puutarhan tuotteita, uutuuksia, erikoisuuksia, asiantuntijoita ja osaajia. 

Torstaista sunnuntaihin kestävä tapahtuma toteutetaan Pinsiön Taimiston näyttelypuiston ja myymälän alueella, jonka kokonaisala on noin 1,5 hehtaaria. Täällä ovat esillä kaikki puutarhan rakentamiseen ja hoitoon tarvittavat, kuten kasvit, kivet, mullat, katteet, lannoitteet, allastarvikkeet jne. aidossa ympäristössä. Näyttelypuisto antaa runsaasti malleja ja ideoita oman pihan suunnitteluun ja istutuksiin.

Tapahtuma on suunnattu puutarha-alan harrastajille, piharakentajille sekä tavallisille kuluttajille ja perheille, joiden multasormea kevääntulo alkaa syyhyttää. Nelipäiväisen tapahtuman aikana on päivittäin vaihtuvat teemat ja niihin liittyviä asiantuntijoiden tietoiskuja ja työnäytöksiä.

Pinsiön Taimisto sijaitsee Hämeenkyrössä Vaasantien varressa, vajaa 20 km Tampereelta. Taimiston uudet, modernit liiketilat ja sen erikoisuus, yli 6000 neliömetrin näyttelypuisto valmistuivat vuonna 2006. Näyttelypuistoon on koottu malliksi runsaasti erilaisia kasveja, allastuotteita, kivituotteita ja katemateriaaleja. Pinsiön Taimiston monipuolisesta kasvilajikevalikoimasta yli 70% on omaa, Pirkanmaalla kasvatettua tuotantoa. Yritys työllistää ympäri vuoden noin 15 työntekijää ja sesonkiaikana lähes 40 henkilöä.

Tapahtuman järjestää:
Pinsiön Taimisto
Pentinmaantie  25
39150 Pinsiö
p.03- 312 225 00 (keskus)
fax  03- 312 225 26
www.pinsiontaimisto.fi