NEKO Biotorjunta-aine on Suomen Puutarhakauppiaiden valitsema Vuoden puutarhatuote 2009

Suomen puutarhakauppiaat ry valitsee vuosittain ajankohtaisen tuotteen, joka ansaitsee kuluttajien huomion ja jota erityisesti haluamme suositella asiakaskunnallemme. Yhdistykseemme kuuluu noin 50 alan erikoiskauppiasta kautta maan, jotka seuraavat jatkuvasti sekä asiakaskunnan kokemuksia ja toiveita että kasvi- ja tuotetarjontaa niin läheltä kuin kauempaakin. Tämä valinta on tehty ensimmäistä kertaa tänä vuonna 2009 ja ensimmäisenä kunnian sai NEKO Biotorjunta-aine.

Suomen puutarhakauppiaiden jäsenet ovat suomalaisia perheyrityksiä ja erityisesti näin taloudellisen taantuman aikana, tuntui luontevalta valita suomalaisen perheyrityksen valmistama kotimainen tuote. Tuote on myös ajankohtainen, koska yhä useampi kuluttaja haluaa hoitaa kotipuutarhaansa mahdollisimman luonnonmukaisesti. NEKO Biotorjunta-aine onkin hyvä vaihtoehto kemiallisille torjunta-aineille, torjuttaessa tavanomaisia tuhohyönteisiä koristekasveista.  

NEKO Biotorjunta-aine on valmis käyttöliuos ja sumutinpullossa. Se on siis erittäin helppokäyttöinen ja täysin vaaraton. Tuotteen tehosta on hyviä kokemuksia ja siksi voimmekin suositella sitä kotipuutarhureille, tuhohyönteisten torjuntaan koristekasveilla.