Maailman ensimmäinen akkukäyttöinen puutarhajyrsin Husqvarnalta

Husqvarnan akkukäyttöinen puutarhajyrsin TB 1000 on niin naapurien kuin luonnon lemmikki! Uutuusjyrsin on hiljainen, ja silti se on yhtä tehokas kuin kaikki saman kokoluokan bensiinikäyttöiset jyrsimet. Käyttöaika on maastosta ja latauksesta riippuen 30 - 45 minuuttia. Tässä ajassa onnistuu niin kasvimaan kuin rikkaruohojen peittämän nurmikkoalueen muokkaus. Erinomainen muokkaustulos syntyy ilman päästöjä, ja siksi akkukäyttöinen TB 1000 on oiva valinta kaikille ympäristöä vaaliville.

Hiljainen jyrsin sopii monenlaisiin puutarhan muokkaustehtäviin, ja 32 kilon painoista laitetta on kevyt käyttää. Husqvarna TB 1000 muokkaa maan tehokkaasti 800 watin moottorillaan. Kahta vaihdetta ja peruutusvaihdetta käyttäen käyttönopeuden voi säätää olosuhteiden ja maaston mukaan. Vaativimmissa olosuhteissa kannattaa aktivoida turbotoiminto, joka lisää muokkaustehoa entisestään 15 prosentilla.

Ergonomisesti muotoillussa työntöaisassa on pehmustetut tartuntaosat ja hyvin käyttäjän ulottuville sijoitetut hallintalaitteet. Käyttöä helpottavat kätevästi sijoitetut hipaisukytkimet. Sekä sivu- että pystysuunnassa säädettävät aisat tarjoavat mukavan työasennon kaiken mittaisille käyttäjille. Taittuva työntöaisa helpottaa kuljettamista ja varastointia.

Akkuyksikössä on kantokahva, mikä helpottaa sen irrottamista latausta varten. Akun voi myös ladata, kun se on paikallaan jyrsimessä. Koneen monipuolisuutta puutarhassa lisäävät erilaiset lisävarusteet, kuten vakoaura, reunaleikkuri ja sammaleenrepijä.

Akkukäyttöinen Husqvarnan uutuusjyrsin TB 1000 tulee myyntiin huhtikuussa 2009. Suositushinta on 699 euroa.

Suomessa Husqvarna-tuotteita maahantuo ja markkinoi Oy Husqvarna Ab. Husqvarna-tuotteiden myynnistä vastaavat valtuutetut, huoltopalveluja tarjoavat pienkonekaupan erikoisliikkeet.

Husqvarna TB 1000