Klippon menestys jatkuu

Klippo® on yksi Pohjolan johtavista ruohonleikkurivalmistajista. Yritys jatkaa valikoimansa kehittämistä ja laajentamista myös vuonna 2009. Husqvarnan ostettua Klippon kaksi vuotta sitten tuotanto on tehostunut ja menestys on jatkunut korkealaatuisten, ympäristömerkittyjen ruohonleikkureiden myötä. Keväällä 2009 lanseerataan kaksi entistä suorituskykyisempää mallia yksityis- ja ammattikäyttöön.

– Haluamme valmistaa ympäristöystävällisiä ja kestäviä ruohonleikkureita. Koska ympäristö on ollut meille aina tärkeä asia, on luontevaa kasvattaa valikoimaa sen ehdoilla. Vetävistä tuotteistamme kahdeksan on joutsenmerkittyjä, ja yksi käy parhaillaan läpi testejä ympäristömerkinnän saamiseksi. Olemme hyvin ylpeitä ja iloisia siitä, että voimme tarjota markkinoille näitä tuotteita, kertoo Klippon tuotepäällikkö Hans Nilsson.

Laaja valikoima

Klippon valikoimaan kuuluu sekä kuluttaja- että ammattilaiskäyttöön tarkoitettuja eri hintaisia leikkureita. Tarjolla on esimerkiksi työnnettäviä, polttomoottorikäyttöisiä ruohonleikkureita lähtöhinnaltaan 445 euroa, sekä vetäviä ruohonleikkureita alkaen 635 euroa. Valikoimassa on kaikkiaan 23 erilaista ruohonleikkuria; yksi sähköleikkuri, kolme kelaleikkuria, joista yksi on työnnettävä ja kaksi vetävää, sekä 19 polttomoottorikäyttöistä leikkuria. Ruohonleikkurien lisäksi Klippon valikoimassa on kaksi jyrsintä sekä kaksi pystyleikkuria, sähkö- ja bensiinikäyttöinen.

Uutta Klippolta vuonna 2009

Pro 19 S GCV – ammattikäyttöön

Yksi Klippon vuoden 2009 uutuuksista on ammattilaisleikkuri Pro 19 S GCV. Ruohonleikkurissa on 48 cm:n levyinen terä ja hiljainen Hondan moottori. Etupyörävedon ansiosta laite on kevytkäyttöinen ja sopii hyvin myös kumpuilevaan maastoon. Pro 19 S GCV –malli käy läpi parhaillaan joutsenmerkkiin vaadittavia testejä. Pro 19:ää saa sekä vetävänä (Briggs & Stratton –moottori) että työnnettävänä (Hondan moottori). Työnnettävän leikkurin suositushinta on 795 euroa.

Cobra™ SE – tehokas leikkuri bioleikkuu- ja sähkökäynnistysominaisuudella

Yksi Klippon menestysmalleista on ruohonkerääjällä varustettu Cobra S, johon on nyt lisätty sähkökäynnistys.

Mallin ominaisuuksiin kuuluvat huipputehokas leikkaus, bioleikkuutoiminto (lisätietoja bioleikkuusta oheisessa faktatiedotteessa) sekä 48-senttinen leikkuuleveys. Helppokäyttöinen sähkökäynnistys tekee leikkurista varman valinnan nykyaikaiseen kotiin. Cobra-leikkurit alkaen 930 euroa.

Hovihankkijuus

Vuonna 2005 Klippo sai tunnustuksen laadustaan, kun se valittiin Ruotsin kuninkaalliseksi hovitoimittajaksi. Vuonna 2008 tuotannon muuttaessa Malmösta Hööriin Klippon asema vahvistui entisestään sen jatkaessa työtään oman alansa ainoana toimittajana. Hovitoimittajan tuotteet ovat markkinoiden johtavia ja hyvä esimerkki korkealaatuisesta skandinaavisesta muotoilusta. Lisää tietoa hovihankkijuudesta ja sen vaatimuksista on osoitteessa www.hovlev.se.

Klippo Pro 19 S GCV

Klippo Cobra S