Kaunis puutarha tai kysyttävää puutarhanhoidosta?

Minkä puutarhan haluaisit nähdä YLEn puutarhaunelmia-ohjelmassamme? Mihin puutarhan hoitoon liittyvään kysymykseen haluaisit vastauksen?

Puutarhaunelmia etsii uusia pihoja ensi kesänä kuvattaviin jaksoihin ja kysymyksiä kesän asiantuntijoille. 

YLE TV1:n Puutarhaunelmia -ohjelmasarja palaa ruutuihin keväällä. 17-osaisessa kesäsarjassa nähdään tänä kesänä yli kolmekymmentä kukoistavaa puutarhaa ja tavataan niitä hoitavat kiinnostavat kotipuutarhurit. 

Kysy asiantuntijoilta!

Uutena ensi kesän ohjelmassa vastataan katsojien ajankohtaisiin puutarhakysymyksiin – eturivin puutarhaneuvojien, -osaajien ja vaikuttajien kanssa.  

Onko sinulla mieltä askarruttavia kysymyksiä puutarhanhoidosta? 

Puutarhaunelmia etsii nyt isompia ja pienempiä kysymyksiä, joita käsittelemme ensi kesän ohjelmissa. Kysymyslomake ja kunkin viikon asiantuntijat löytyvät nyt Puutarhaunelmien verkkosivuilta osoitteessa: www.yle.fi/puutarhaunelmia

Kotipuutarhakohteita etsitään uudelle tuotantokaudelle!

Puutarhaunelmia jatkuu myös vuonna 2010. Siksi etsimme uusia ihania, omaperäisiä tai muuten kiehtovia kotipuutarhoja ensi kesänä kuvattaviin uusiin jaksoihin.  

Puutarhasi voi olla iso tai pieni ja sijaita maalla tai kaupungissa. Myös kesämökkipiha, parveke, viherhuone tai viljelypalsta voi parhaimmillaan olla upea puutarha. Pääasia on, että se on omistajansa näköinen ja tuottaa iloa hoitajalleen. Kerro ehdotuksesi meille, lähetä pieni esittelyteksti, mielellään muutama kuva kohteesta ja yhteystiedot alla olevaan osoitteeseen. 

Lähetä kysymyksesi tai kerro puutarhaehdotuksesi meille osoitteeseen: 

päätoimittaja Paula Ritanen-Närhi
p. 040 837 6311
puutarhaunelmia@filmiteollisuus.fi

tai

Kristiina Koskinen 
Puutarhaunelmia/Filmiteollisuus 
p. 09- 7740 30 36
kristiina.koskinen@filmiteollisuus.fi
Vanha talvitie 11 A
00580 Helsinki