Husqvarnalta kolme akkukäyttöistä sahaa

Husqvarna lanseeraa kolme akkukäyttöistä moottorisahaa, tee se itse -ihmisille ja ammattilaisille. Uudet sahat ovat kevyitä, päästöttömiä ja erittäin helppokäyttöisiä. 

Helppo, luotettava ja loistava suorituskyky. Nämä ovat Husqvarnan uusien akkusahojen kehitystyön peruspilarit. Sahat sopivat sekä satunnaiseen harrastuskäyttöön että vaativille metsureille ja arboristeille.

Uusissa malleissa, 436 Li, 536 Li XP® ja T536 Li XP®, on alhaiset tärinä- ja melutasot, joiden vuoksi sahan käyttömukavuus on erinomainen. Lisäksi päästöttömät sahat ovat hyväksi niin käyttäjälle kuin ympäristöllekin.

Sahoissa on tehokas litiumioniakku, joka kestää pitkään ja takaa huippuluokan suorituskyvyn. Energiaa säästävän savE-toiminnon ansioista akku kestää noin 35 minuutin sahaustyön. Yhteisiä ominaisuuksia kaikissa sahoissa ovat helpot käyttöpainikkeet ja kätevästi avattava säiliön korkki.

Malleissa 536 Li XP ja T 536 Li XP sahan ketjunopeus on 20 m/s. 436 Li -sahan ketjunopeus on 15 m/s. Sahat ovat lähes 1 kg kevyempiä kuin monet kilpailevat mallit.

436 Li

Hiljainen, kevyt ja erittäin helppokäyttöinen moottorisaha, joka soveltuu hyvin tee se itse -ihmiselle tai kirvesmiehelle. Sahassa on pitkäikäinen, harjaton moottori ja teräketju voidaan kiristää ilman työkaluja. Paino 3,7 kg. 

Hinta 559 euroa. Sisältää akun ja laturin, hinta ilman akkua ja laturia 309 euroa.

536 Li XP®

Ammattitason moottorisaha keveyttä ja tehokkuutta arvostavalle käyttäjälle. Ominaisuuksina erinomainen ergonomia, hyvä suorituskyky ja suuri teräketjun nopeus. Irtoamattomat terämutterit eivät katoa. Tehokas ketjujarru aktivoituu hitausmomentin ansiosta. Paino 3,7 kg. 

Hinta 899 euroa. Sisältää kaksi akkua ja laturin, hinta ilman akkuja ja latureita 399 euroa.

T536 Li XP®

Ammattimaiseen käyttöön soveltuva kevyt ja erittäin suorituskykyinen sekä helppokäyttöinen moottorisaha. Vankan sahan erinomainen ergonomia sopii täydellisesti arboristityöhön. Sahan kiinnittäminen kiipeilyvaljaisiin on helppoa ja nopeaa. Sahan irtoamattomat terämutterit eivät katoa ja tehokas ketjujarru aktivoituu hitausmomentin ansiosta. Paino 3,6 kg.

Hinta 919 euroa. Sisältää kaksi akkua ja laturin, hinta ilman akkuja ja latureita 399 euroa.

T536 Li XP® on ammattimaiseen käyttöön soveltuva kevyt ja erittäin suorituskykyinen sekä helppokäyttöinen moottorisaha.