Helppohoitoiset, kauniit kesäkalusteet Suomi-Soffalta

Suomi-Soffan kesäkalustevalikoima on tänä kesänä entistä laajempi. Valikoima kattaa perinteiset puutarhakalustemallit sekä uutuuksia, jotka ovat paitsi helppohoitoisia myös tyylikkäitä. Uudet materiaalit non-wood ja polyrottinki toimivat ulkona säässä kuin säässä. Suomi-Soffan kalusteiden kera patiolla voi viettää kesää leppoisissa merkeissä.

Non-wood -kalusteet

Sään- ja käytönkestävä non-wood on kiitollinen kesäkalusteiden materiaali. Jämäkkä mutta kevyt materiaali kestää niin aurinkoa kuin talvipakkasta. Star-kalusteissa non-wood on yhdistetty alumiiniseen runkoon. Väreinä on valkoinen, musta sekä puunsävy. Star-ruokailuryhmän käsinojallisiin tuoleihin voi yhdistää ison 200 x 100 cm pöydän tai pienemmän 150 x 100 cm pöydän. Non-wood -sarjassa on myös kahden istuttava Star-penkki, -aurinkolaveri, -tarjoiluvaunu sekä näppäriä Star-sivupöytiä. 

Polyrottinki-kalusteet

Helppohoitoinen polyrottinki on jo valloittanut suomalaisten puutarhat. Muovinen, punottu polyrottinki tekee kalusteisiin kauniin pinnan, ja kalusteet ovat helposti vesipestävissä. Polyrottinki kestää myös hyvin sään vaihteluja. Suomi-Soffan valikoimasta löytyy polyrottinkikalusteita moneen makuun. 

La Paz -ruokailuryhmän pöydässä polyrottinki on yhdistetty puiseen tiikkikanteen. 

Pehmusteet

Kauniit pehmusteet viimeistelevät puutarhakalusteet. Suomi-Soffan valikoimassa on lukuisia kuoseja niin puuvillasta kuin polyesteristä. Helpoin tekstiili ulkokäyttössä on dralon, joka kestää erinomaisesti valoa ja kosteutta ja omaa hyvän hankauskeston. Osassa pehmusteita on irrotettava päällinen pesua varten.

Hintaesimerkkejä:

  • Star-ruokailuryhmä: non-wood -pöytä 200 x 100 cm ja 6 tuolia 995 €
  • Star-tarjouluvaunu 299 €
  • La Paz -ruokailuryhmä: polyrottinkipöytä tiikkikannella ja 4 tuolia 699 €
  • Pehmusteet:
    • yksiväriset polyesteri-pehmusteet alkaen 19 €
    • kuviolliset puuvilla-polyesteripehmusteet 49-59 € 
    • dralonpehmusteet 59-69 €