Fiskarsin Hopearahasto-kirves kampanjoi eturauhasen syövän voittamiseksi

Tänä keväänä herätetään keskustelua suomalaisten miesten yleisimmästä syövästä.  Fiskars on mukana laittamassa vaikeaa aihetta "halki, poikki ja pinoon". Jokainen myyty Fiskarsin Hopearahasto-kirves kerää varoja Syöpäsäätiön Hopearahastoon. Hopearahasto-kampanjalla tuetaan kotimaista eturauhasen syövän tutkimusta sekä potilaiden ja omaisten valtakunnallista neuvontapalvelua. Fiskars on Syöpäsäätiön Hopearahasto-kampanjan yhteistyökumppani 2009.

Fiskarsin Hopearahasto-kirves on halkaisukirves 1500, joka on suunniteltu tosi tekemiseen. Kirves soveltuu siten myös ammattilaisten otteisiin. Hopearahasto-kirveessä on pitkä varsi, joka antaa iskulle enemmän voimaa. Terän muotoilu takaa tehokkaan ja turvallisen työskentelyn. Kirveen vartta komistaa Hopearahasto-logo. Hopearahasto-kirves on kestävä ja toimiva valinta puutöihin, ja nyt myös sijoitus suomalaiseen mieheen.

Ei tyhjää puhetta

Hopearahasto-kampanja on ensimmäinen laatuaan. Eturauhasen syöpään sairastuu Suomessa vuosittain yli 4 500 miestä. Syövän syihin, toteamiseen ja hoitoon liittyy yhä paljon avoimia kysymyksiä, joiden ratkomista Hopearahasto-kampanjalla tuetaan. Fiskarsin toimitusjohtaja Kari Kauniskangas on yksi Hopearahasto-kampanjan puolestapuhujista.

- Sairaudesta puhuminen auttaa poistamaan ennakkoluuloja ja pelkoja. On myös hienoa tukea kotimaista huippututkimusta ja auttaa tarjoamaan sairastuneille asiantuntevaa neuvontaa. Tärkeään asiaan voi jokainen ottaa osaa osallistumalla Syöpäsäätiön keräykseen tai ostamalla Hopearahaston kannatustuotteen. Fiskarsin Hopearahasto-kirves on paitsi tuote, joka kestää isältä pojalle, myös sijoitus hankkeeseen, jonka arvo ei laske, Kari Kauniskangas sanoo.

Fiskars lahjoittaa jokaisesta myydystä Hopearahasto-kirveestä 10 prosenttia Syöpäsäätiön Hopearahastoon. Fiskars Hopearahasto-kirves on myynnissä 1.4. - 31.5.2009 rautakaupoissa sekä hyvinvarustetuissa tavarataloissa ja marketeissa kautta maan. 

Arvioitu kuluttajahinta 44 €, tuotenumero 122192.

Lisätietoa Hopearahasto-kampanjasta: www.hopearahasto.fi